Szálloda

A BOLERO Hotel fő vonzereje a "BOLERO-Csapat" messzeföldön híres vendégszeretéből, a valóban családias hangulatából, barátságos környezetéből és rendkívül könnyű megközelíthetőségéből fakad.

Szobakínálatunkat és szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy a lehető legtöbbet nyújthassuk Önnek, a lehető legkedvezőbb árakon a nap 24 órájában.

Szállodánkban 10 darab több fajta típusú szoba található, amelyekhez ingyenesen használható kamerával őrzött parkoló tartozik. Vannak franciágyas, különálló kétágyas és háromágyas szobáink is, amelyek saját fürdőszobával rendelkeznek. Továbbá minden szobánk korszerű légkondicionálóval, hajszárítóval, hűtőszekrénnyel, televízióval, sminktükörrel és íróasztallal van felszerelve, illetve ingyenes wifi hálózat is elérhető. Recepciónkon kollégáink szívesen segítenek nyomtatásban és fénymásolásban is, illetve a központi széfbe is be tudják helyezni értékeiket. Szobáraink tartalmazzák a bőséges kontinentális reggelit. Felár ellenében pedig mosodai és transzfer szolgáltatást tudunk nyújtani.

A helyi önkormányzat által meghatározott idegenforgalmi adót (IFA) az áraink nem tartalmazzák, így az külön fizetendő, amely 450 Ft/ felnőtt/éj.

A szobá(ka)t az érkezés napján 14 órától lehet elfoglalni és az elutazás napján 10 óráig kell elhagyni. Legyenek kedvesek az érkezésük idejéről értesíteni recepciónkat.

Az alábbi kártyákat áll módunkban elfogadni: Visa, Mastercard, Maestro, Szállodánk SZÉP kártya elfogadóhely!

NTAK szám: SZ19000658

 

Galéria

Vissza Fel
×
A napi menüajánlatok a megújuló honlapunk kezdőoldalán találhatók...
Kattintson ide...

 

×