Rólunk

Akár üzleti úton van, vagy esetleg pihen Győr városa minden évszakban izgalmas és sok látnivalót tartogat az ön számára. Látogasson a már több , mint 750 éves megyeszékhelyre!

Győr gyönyörű belvárosától mindössze 10 percnyire, az M1-es autólya és a 81. számú főút városcentrumba vezető szakasza mentén, nyugodt környezetben, ingyenes parkolási lehetőséggel várjuk Önt éttermünkben és szállodánkban egyaránt.

A kedves kis parkkal körbevett, családias hangulatú BOLERO Hotel & Étterem kedvező áron kínálja szolgáltatásait az egyéni- és csoportos utazók számára.

Éttermünket 1992-ben nyitottuk meg egy nagy családként, majd ezt szállodával bővítettük 2000-ben. Az elmúlt több, mint 20 évben rengeteg bővítésen és változáson mentünk keresztül és emiatt rengeteg vendég elégedettségre tettünk szert. Mindig is fontos volt számunkra a családias hangulat megtartása, ezért munkatársaink is mindig ehhez a nagy családhoz tartoztak. A mai napig mindent megteszünk, hogy vendégeink a lehető leg elégedettebben távozzanak, majd térjenek vissza hozzánk kedves emlékekkel. Az étterem egy nagy 130 férőhelyes teremmel és egy kisebb konferencia teremmel rendelkezik. A szállodánk pedig 10 minden igényt kielégítő szobával van felszerelve. Az étterem klimatizált helyiségei kiválóan alkalmasak ebédek, vacsorák, családi és céges rendezvények lebonyolítására. Reméljük, hogy hamarosan Ön-t és családját is a vendégeink között üdvözölhetjük.

 

Galéria

Vissza Fel
×
A napi menüajánlatok a megújuló honlapunk kezdőoldalán találhatók...
Kattintson ide...

 

×